Dag van het Slagenland

Op zaterdag 6 september organiseren de ANV Slagenland en ZLTO-afdeling Waalwijk-Geertruidenberg een open dag met diverse activiteiten; Dag van het Slagenland. In het gebied rond de Wendelnesse weg in Sprang-Capelle bent u welkom bij 3 tuinbouwbedrijven (snijhortensia’s, aardbeien en pompoenen), een melkgeiten bedrijf, een vogelkijkwand en petgaten, schapen-drijfdemonstratie en een rondleiding bij de Eendenkooi. Van harte wordt u uitgenodigd om met de fiets deel te nemen aan de puzzeltocht, waarbij u elke activiteit, ongeacht de volgorde, kunt bezoeken. De activiteiten zijn van 10.00 – 16.00 uur te bezoeken.

Vanaf 13.00 uur start De Proeverij en Streekmarkt op Wendelnesseweg Oost 36 te Sprang-Capelle. Op de Streekmarkt treft u diverse streekproducten en –activiteiten aan. Ook een plaatselijke muziekvereniging en een koor laten u meegenieten van hun optreden. Op De Proeverij laat een professionele kok u verstelt staan van zijn lekkernijen; van streekproducten maakt hij diverse gerechten en toetjes. Rond 17.00 uur zal de prijsuitreiking van de puzzeltocht plaatsvinden. Tot 18.00 uur bent u van harte welkom op onze Proeverij en Streekmarkt.

Wilt u graag alles nog even rustig doorlezen? Download dan hier de flyer.

 

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door:
jochemdebonzltoweteringsvosslagenland

Comments are closed.