Excurie eendenkooi Den Dulver

Excurie eendenkooi Den Dulver

Zaterdag 4 december heeft de Agrarische Natuur Vereniging Slagenland een winterwandeling gemaakt door de gerenoveerde eendenkooi Den Dulver. Een winterwandeling was het zeker, de temperatuur lag namelijk rond het vriespunt en er lag sneeuw.

Nadat iedereen verzameld was bij de ingang van de kooi en daar eerst nog een kopje koffie of thee kreeg, hield voorzitter Frans de Bont een welkomstwoord  en daarna gingen de ongeveer 35 leden en belangstellenden van de ANV onder begeleiding van kooiker Cees Colijn de kooi rond . Hier kon iedereen horen en zien wat er het afgelopen half jaar vernieuwd is in en aan de eendenkooi.

Het was de eerste rondleiding na de renovatie, een primeur dus.

De reacties waren positief, veel mensen konden op deze manier de kooi voor het eerst van hun leven bezichtigen, dit kan namelijk alleen maar onder begeleiding van de kooiker.

Comments are closed.